Sayang Nak …-kisah benar-

27031 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap Sayang Nak ...-kisah benar-

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Sayang Nak ... kisah benar  melayu bogel.com
kisah benar yang dihantar tanpa penama
Sebenarnya aku ambik masa yang lama untuk fikirkan apa yang pakwe aku katakan, aku sebenarnya tak pernah main dengan orang lain sejak aku dengan pakwe aku yang sekarang ni. tapi kadang-kadang aku ada bagi tahu pakwe aku yang aku nak rasa batang lain.

baru-baru ni pakwe aku ada bagi tahu yang kawan dia ada tengok video aku, jadi kawan pakwe aku kata yang dia nak fuck dengan aku puas-puas.

aku tanya pakwe aku dia bagi ke aku fuck dengan orang lain, terus pakwe aku kata tak apa asalkan jangn bercinta sebab kalau setakat fuck kan habis atas katil je.

kalau ikutkan fantasi seks aku, aku nak main dengan dua orang lelaki serentak. aku nak tahu jugak macam mana puasnya sebab pakwe aku kata lagi puas main berdua.

memandangkan pakwe aku dah bagi main dengan orang lain jadi ada baiknya aku terima je kalau tak terima bila lagikan.

tiba-tiba aku bayangkan yang aku main dengan kawan pakwe aku sampai puas lepas tu main dengan pakwe aku puas-puas lepas tu main dengan dua-dua sekali mesti best dn yng lagi best but koleksi video. agak-agak pakwe aku bagi tak buat macam tu.


"sayang ... baby nak"

main dengan pakwe, cerita lucah terkini, cerita lucahterkini, cerita main dengan pakwe, perempuan melayu untuk dimain, cerite projek Sex, beromen dengan pakwe, main gan melayu, main makwe kawan, pakwe makwe buat projek, PAKWE MAKWE SEKS, pengalaman diraba pakwe, klip video blue filem awek jb, kisah seks dengan awek membe, Gambar wanita maim dgn babi luncah, emak romen dengan pakwe, cerita sex melayu puas, cerita sex main dgn datin, cerita pakwe main bagi stim, Cerita lucah pakwe nak puki aku

Tags: #agak-agak-pakwe #bercinta-sebab #dapatkan #facebook #kisah benar 2 #komen #komen-andakisah #main-dengan #nantikan-cerita #pakwe-aku #puas-puas-lepas #twitter